7 Kasım 2012 Çarşamba

ekonomik web tasarım


40. Uzun sayfaları kaçının: ekonomik web tasarım Kullanıcı o muhtemelen sadece tamamen atlayın olacaktır içeriğini okumak için sonsuza kadar aşağı kaydırmanız gerekiyorsa, ne sanırım. ekonomik web tasarım Bu web sitesi ile durumda daha kısa yapmak ve gezinti yapısını iyileştirmek.

41. Hayır yatay kaydırma: ekonomik web tasarım bazı dikey kaydırma tolere ederken, aynı yatay kaydırma hakkında söylenemez.En çok kullanılan ekran çözünürlüğü bugünlerde 1024 x 768 piksel, bu yüzden web sitenize içine oturduğundan emin olun.

42. Hayır yazım veya dilbilgisi hataları: ekonomik web tasarım Bu bir web tasarım hata değildir, ancak bir web sitesinin genel kalitesini etkileyen en önemli faktörlerden biridir. ekonomik web tasarım Bağlantılar ve metinleri yazım veya dilbilgisi hataları içermez emin olun.

43. Çeşitli siteleri yorumlar veya kayıt formlarında istenmeyen azaltmak için bir yöntem olarak CAPTCHA filtreleri kullanın: CAPTCHA kullanıyorsanız harflerin okunabilir olduğundan emin olun. ekonomik web tasarım Onunla sadece bir sorun, kullanıcı deşifre harflerine tüm ailesini aramak için ihtiyacı çoğu kez yoktur ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder